L’Observatori Ciutadà Contra la Corrupció (O3C) organitza un debat electoral per prioritzar les mesures estructurals contra la corrupció


debat_o3c_butlleti

L’O3C convoca els partits signants del Pacte Social Contra la Corrupció, a un debat electoral sobre les mesures prioritàries per combatre estructuralment la corrupció.

L’acte tindrà lloc aquest pròxim dimarts 14 de juny, al Centre Cívic Parc-Sandaru de Barcelona. Marisol Soto Romero, periodista a RTVE, serà l’encarregada de moderar el debat, que comptarà amb la participació de:

 

  • Manuel Reyes (Partit Popular de Catalunya)
  • Mercè Perea (Partit dels Socialistes de Catalunya)
  • Joan Mena (En Comú Podem)
  • Antonio Espinosa (Ciutadans – Partit de la Ciutadania)
  • Jordi Xuclà (Convergència Democràtica de Catalunya)
  • Ester Capella (Esquerra Republicana de Catalunya)

 

Aquestes sis candidatures estan prioritzant les 30 mesures del Pacte contra la Corrupció en un fòrum deliberaweb. Els resultats seran la base de la deliberació, que té com a objectiu visualitzar els graus de consens i de compromisos compartits per lluitar efectivament contra les causes i la impunitat de la corrupció.

Els partits hauran de manifestar quines mesures concretes del Pacte Social Contra la Corrupció consideren prioritàries, i quines altres mesures també es comprometen a defensar a les Corts espanyoles.

 

Les mesures prioritzades per les entitats de l’Observatori Ciutadà contra la Corrupció han estat:

 

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Comment

 

— required *

— required *