La participació veïnal a Barcelona: processos participatius i decisions vinculants


Banner debat Participació veïnal

Què cal canviar dels processos participatius de Barcelona?

Com es pot aconseguir que les decisions veïnals siguin vinculants?

Però… cal que ho siguin? Ho haurien de ser totes?

Com han de ser els processos de participació veïnal per tal de sumar un major nombre de veus?


El proper dimarts dia 2 de febrer a les 19h el digital Districte 11 i el Grup Impulsor del Parlament Ciutadà organitzem a l’espai Calàbria 66 el debat: La participació veïnal a Barcelona. Processos participatius i decisions vinculants, on hi participaran els següents ponents:

Itziar González, membre del Parlament Ciutadà, ens descriurà quins són els elements que ha de tenir la participació ciutadana per tal que sigui efectiva i plantejarà com comptabilitzar la participació ciutadana amb les polítiques municipals.

Gala Pin, com a regidora de Participació de l’Ajuntament de Barcelona, exposarà les polítiques de govern dutes a terme fins ara i les mesures que volen posar en marxa durant el mandat.

Albert Recio, com a activista veïnal i com a sots-president segon de la FAVB, valorarà “l’estat de salut” de la participació veïnal a Barcelona i analitzarà què cal canviar del model actual.

 

Moderat pel periodista Pep Cabayol, els periodistes de Districte 11 faran preguntes i hi haurà un debat obert per tal que tots els veïns i veïnes traslladin dubtes, precs i opinions als ponents de la taula

 

Organitzen: Parlament Ciutadà i Districte 11

Col·laboren: SICOM i Calàbria 66

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Comment

 

— required *

— required *