Convocades les Segones Jornades Parlament Ciutadà


PMC_Noticia_convocades_segones_jornades

Els propers 14 i 15 de març se celebraran les Segones Jornades del Parlament Ciutadà a la sala d’actes dels Escolapis del carrer Diputació 277 de Barcelona. Aquesta segona edició de les jornades de debat del Parlament Ciutadà arrenquen amb els següents objectius:
– Ampliar el coneixement sobre les principals visions i estratègies transformadores i les accions i mesures d’urgència que avui es proposen des dels moviments socials més actius a Catalunya.
– Debatre les prioritats que poden encapçalar les actuacions col·lectives més immediates, cercant objectius comuns i la unitat d’acció de la ciutadania.
– Avançar en la consecució del Parlament Ciutadà, això és, la configuració d’un espai permanent de confluència, deliberació i cooperació, que sigui alhora un instrument d’acció política de la ciutadania activa.

Hi esperem la participació de: Aigua és Vida, Assemblea Groga, Assemblea Nacional Catalana, Attac Acordem, Ca la Dona, Confederació catalana d’ONG per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament, Dempeus per la Salut Pública, Desbanka, Ecologistes en Acció, Espai de Coordinació d’Assemblees Socials de Barcelona (15M), Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB), Feministes de Catalunya, ILP Renda Garantida Ciutadana, Intersectorial ANC, Marea Roja, Multireferèndum, Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute (PCAD), Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), Plataforma de Defensa de l’Ebre (PDE), Plataformes Defensa del Territori, Seminari Taifa, Tanquem els CIE, Xarxa d’Economia Solidària.

Reserveu les vostres agendes. No hi podeu faltar!

Podei consultar el programa i tota la informació de les Segones Jornades aquí.

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Comment

 

— required *

— required *